Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Розробка програмного забезпечення: напрям, який дарує нові можливості

IT поступово змінює світ та відіграє ключову роль у технічному прогресі. Для тих, хто цікавиться цією галуззю відкривається багато можливостей. Перспективи, стрімкий розвиток, постійні зміни та висока оплата праці залишаються для когось недосяжною мрією, однак,  для розробника програмного забезпечення - це реальність. 

 

Чи достатньо тільки технічних знань, щоб отримати роботу в міжнародній компанії, яку роль відіграє твоє бажання і наполегливість, скільки потрібно навчатися, щоб стати професіоналом та що чекає на випускника напряму “Розробка програмного забезпечення” у IT Step Academy - відповіді на ці питання з’ясовували  у викладачів та студентів. 

 


“Розробка програмного забезпечення - це біг на довгу дистанцію”, - Богдан Любінський, керівник напрямку “Розробка програмного забезпечення” IT Step Academy

 

 

Які переваги навчання у IT Step Academy? 

 

Найперша і найважливіша - наші викладачі. Це практики, які мають великий досвід роботи в різноманітних IT-компаніях, працюють над власними проектами, а також мають всі необхідні навички, щоб ділитись власними знаннями зі студентами IT Step Academy. 

 

Студенти курсу “Розробка програмного забезпечення” отримують не тільки теоретичний матеріал, який є обов’язковим та необхідним, а й мають можливість відразу закріпити почуте на практиці. Малокомплектні групи дозволяють кожному студенту якісно комунікувати з викладачем та дають йому можливість пояснити матеріал розгорнутіше, якщо щось незрозуміло. 

 

Чому навчання триває 2,5 роки?

 

90% студентів, які вибирають напрям “Розробка програмного забезпечення” не мали жодного досвіду у програмуванні. Ми готуємо спеціалістів з нуля, а щоб чогось досягти потрібен час. Якщо у спортсмена стоїть ціль пробігти марафон - він готується до нього тривалий період часу, поступово збільшуючи навантаження.  Розробка програмного забезпечення - це біг на довгу дистанцію, тому навчання триває 2,5 роки. Наш досвід показує, що це період, який дозволяє вирости від початківця до професіонала.

 

Чому цей напрям перспективний?

 

Світ почав користуватися гаджетами, а людську працю заміняють автоматизованими процесами. Сучасні технології стали незмінною частиною нашого життя, тому з'являється все більша потреба в IT-спеціалістах.

 

Випускник курсу “Розробка програмного забезпечення” - конкурентоспроможна особистість, яка має всі необхідні знання, щоб спробувати себе у різних напрямках IT. 

 

Що потрібно щоб досягти успіху у цій сфері?

 

Важливо пам’ятати, що IT Step Academy - не чарівна таблетка, а інструмент, який потрібно правильно використати, щоб отримати бажаний результат. Якщо студент не прикладатиме зусиль - нічого не вийде. Фінанси не мають бути єдиною ціллю, людиною має рухати мотивація для постійного розвитку.

 

“Якщо людина здатна мотивувати себе самотужки, вона здатна навчитися всього необхідного”,- Артур Балабанський, Founder, CTO at TapForce, випускник напрямку “Розробка програмного забезпечення” (2010 рік)

 

 

Що вам дало навчання в IT Step Academy?

 

Мені подобалися технології з дитинства, але в університет я пішов навчатися на міжнародні відносини. Згодом, отримавши диплом економіста-міжнародника та юриста, я пішов навчатися в IT Step Academy. 

 

Академія дає тобі можливість пробувати і ти розумієш чи подобається тобі ця сфера. Інколи щось не виходило, але поруч завжди були викладачі, які готові допомогти і підказати. Вони скерували мене в правильне русло і показали правильний шлях в IT.

 

IT Step Academy - це основа, адже навчаючись тут ти розумієш чому ті чи інші процеси працюють саме так, а потім, пробуючи себе в інших галузях, ти нарощуєш навички. IT багатогранне і кожен може знайти тут своє місце. 

 

Як вдалося стати співзасновником компанії?

 

Після випуску з академії я почав займатися iOS розробкою на фрілансі. Моя сфера діяльності дозволяла мені знайомитися з багатьма людьми. У 2012 році я долучився до нового проекту в якому познайомився з Алексом - СТО ню-йоркської компанії. Ми працювали разом 2 роки і згодом вирішили створити власну компанію. У Львові ми орендували маленький офіс, де в команді працювало 4 людей - усі були студентами IT Step Academy. Так розпочалася історія TapForce.

 

Які можливості для студентів напряму “Розробка програмного забезпечення” є у компанії TapForce? 

 

Ми запровадили практику для студентів IT Step Academy. Практика триває 6 тижнів, які дають можливість побачити як людина працює в команді, чи готова вона навчатися та продовжувати свій шлях в IT. 

 

Практика не є оплачуваною, але це чудовий шанс отримати досвід, про який згодом можна згадати у своєму CV. У нас людина вчиться шукати інформацію, взаємодіяти з колегами та працює над реальним проектом від замовника. Якщо людина вмотивована працювати з нами і ми задоволені її роботою - вона може залишитися. До того ж у IT Step Academy у студента є можливість поєднувати навчання з роботою.

 

Студентська практика - це потужний старт у кар’єрі та поштовх до розвитку. Той, хто її пройшов, уже не боятиметься йти в нову компанію чи братися за великі проекти, адже робота в TapForce допомагає кожному подолати його персональні бар’єри та зруйнувати страхи щодо відсутності досвіду. 

 

Хто ваш ідеальний кандидат для роботи в компанії?

 

90% працівників TapForce - це студенти IT Step Academy.

 

Великі компанії відсіюють людей через недостатню кількість знань. Для мене ж ключову роль відіграє мотивація та бажання працювати. Я даю кандидату завдання і одразу стає зрозуміло чи готова людина продовжувати роботу, докладати зусиль, вивчати нову інформацію чи їй краще залишити цей проект. 


Якщо людина здатна мотивувати себе самотужки, вона здатна навчитися всього необхідного для якісної роботи. В IT Step Academy різні студенти - ті, які не мають жодного досвіду, ті, які все життя вивчали тільки гуманітарні дисципліни, або ті, які вирішили кардинально змінити свою професію. Проте, якщо ця людина чітко поставила собі ціль розпочати кар’єру в IT, моє завдання підтримати її і я точно побачу хороший результат.

 

 

Наполегливість, бажання та мотивація  - це те, що зробить з аматора професіонала. Досягти успіху в IT можливо, але завдання кожного - докладати максимум зусиль. Завжди страшно робити перший крок, але IT Step Academy - це місце, яке зруйнує твої стереотипи та дасть поштовх до шалених результатів.

 

У нас триває набір на навчальну програму “Розробка програмного забезпечення”. Бронюй місце і змінюй своє майбутнє вже сьогодні: https://kherson.itstep.org/programmer

Замовити зворотній дзвінок
Набір у розпалі
Наразі пропонуємо онлайн формат навчання! Ми працюємо заради перемоги та нашого з вами стабільного майбутнього!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності