Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Випускник ШАГу - один з найбагатших людей України.

Капіталізація стартапів GitLab, заснованого студентом ШАГу - українцем Дмитром Запорожцем досягла $13,5 мільярдів доларів.

 

У 2011-му, бажаючи спростити свою роботу, Дмитро написав першу систему для управління програмним кодом. І вона не просто отримала визнання по всьому світу, а стала основою для заснування власної ІТ-компанії - GITLab.

 

Користування платформою GitLab є абсолютно безкоштовним, а заробляють вони виключно на преміальних продуктах: за 19 доларів на місяць можна отримати повний функціонал для ведення підприємства, а за 99 – повну ІТ-безпеку.

 

Цікавий факт: компанія не має жодного офісу. Усі 1350 співробітників з 65-ти країн працюють віддалено.

 

Бажаємо тільки зростання та подальших успіхів Дмитру та його команді і дякуємо за першокласну мотивацію! Крокуємо тільки вперед.

Замовити зворотній дзвінок
Набір у розпалі
Наразі пропонуємо онлайн формат навчання! Ми працюємо заради перемоги та нашого з вами стабільного майбутнього!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності