Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Олімпіада з 3D моделювання у Blender. Мала Комп'ютерна Академія.

Олімпіада з 3Д моделювання у Blender!

Умови олімпіади:

  1. 2 рівні складності на вибір учасника.
  2. Завдання учасники отримають на початку олімпіади.
  3. Участь одноосібна, не командна.
  4. На виконання роботи учасники матимуть 2 години.

Перший етап:

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням: http://surl.li/aprrh Остання дата реєстрації 18 листопада 2021 року. Поспішайте, кількість учасників обмежена.

Другий етап:

 Олімпіада проходитиме 19.11 о 15:00 у 513 аудиторії. Після отриманого завдання, у вас буде 5 хвилин для запитань, якщо щось не зрозуміло. Далі заборонятиметься ставити питання, розмовляти з сусідами та користуватися сторонніми засобами. На виконання роботи у учасників буде 2 години.

Третій етап:
Оголошення переможців відбудеться після перевірки робіт. Всі учасники отримують солодкі подарунки та 5 кристалів. Переможець отримає 10 кристалів та брендовий подарунок від Академії.

Замовити зворотній дзвінок
Набір у розпалі
Наразі пропонуємо онлайн формат навчання! Ми працюємо заради перемоги та нашого з вами стабільного майбутнього!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності